Hilde's cards

dinsdag 15 juli 2014

Happy Little Mermaid...

Hallo allemaal,

Ik ben aan het oefenen met de copic markers, dit mbv de cursus van
Kit and Clowder van Alyce Keegan.
Ik ben nog maar bij les 3 van de Skin and Hair versie, maar het is zo leuk om te doen. Ik krijg er steeds meer zin in. De lessen zijn zo goed, heel makkelijk te volgen, veel video's, veel tekstuitleg en dat kan je dan lekker in je eigen tempo doen. 

Dat is wel prettig, er zit geen druk achter. En tussen door doet ze leuke challenges. Dus echt een aanrader om te volgen. Ook als je niet met copic markers kleurt hoor. 

En nog een leuke bijkomstigheid, je krijgt veel korting op digi-stempels bij bekende designers, zoals o.a. Saturated Canary, Aurora Wings, Tiddly Inks, Whimsy Stamps en nog meer.

Ik heb deze leuke digi van Aurora Wings met korting gekocht en doe mee aan de wedstrijd die ze heeft. Iedereen mag meedoen, dus ook degenen die net begonnen zijn, zoals ik.

Je hoeft er geen kaart van te maken, gaat alleen om het inkleuren, maar als ik iets heb gekleurd, moet ik er een kaart van maken, dusss

Dit is dan mijn interpretatie van een onderwater kaartje. Ik heb deze voor mij doen vrij rustig gehouden, omdat ik niet echt leuke stansen heb voor water.Ik heb als basis witte cardstock gebruikt en het digi-papier van MicheleRDesigns, deze serie heet Magnolia Spring Blossom en die kan je HIER kopen.
Deze digi is van Aurora Wings, zij heet Happy Little Mermaid en kan je HIER kopen.Nou, ik heb haar ingekleurd met copic markers, ik weet het, ik moet veel oefenen, ik vind dat flicken nogal moeilijk, ik zet het nog te dik aan, maar ach, het is toch wel een snoepie geworden.


Ik heb verder gebruikt /gedaan:
- alle randen gedistressed
- stans small easel van Tim Holtz
- stans 6002/0304 ovale frame van Noor!Design
- perlen pen, kleur flieder
- kant en kreukellint
- stickles
- bloementoef met glazen blaadjes
- in de hoeken glazen bolletjes met een bloemetje
- bloementoef

Dat is het dan weer, tot de volgende keer.

Lieve freubelgroetjes,

Hilde 

2 opmerkingen:

  1. Prachtig Hilde en ik heb mezelf ook de cursus cadeau gedaan, alleen moet ik nog beginnen, wel alles uitgeprint maar de tijd helaas die ontbreekt me nog een beetje, maar wel fijn dat je het in je eigen tempo mag doen. Dat van die kortingen had ik eventjes gemist, zal me er eens in gaan verdiepen. Hahaha met dat flicken ben ik al aan het oefenen en valt niet mee inderdaad.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is sooooo very Beautiful!!! I love mermaids and you colored her up very Adorable!!! Hugs, Heidi

    BeantwoordenVerwijderen