Hilde's cards

zondag 17 juni 2012

Workshop theedoos

Hallo allemaal,

Wij hebben gisteren een hele leuke workshop gehad bij DoeADing.
Het was een workshop van 10.00 - 16.00 uur en werd gedaan door de dames,
Angela van Dorp en Monique Lokhorst. Kijk ook vooral op hun blogs, want ze maken supermooie kaarten, tags en andere projecten.

De dames van DoeADing bedankt voor de goede verzorging, er was genoeg te drinken en te eten en nog lekker ook.

En natuurlijk Angela en Monique voor hun goede, gezellige en geduldige uitleg bij het maken van deze mooie theedoos.

Wij willen dan ook aan onze volgers meegeven, dat het echt een aanrader is om een keertje een workshop te doen bij deze dames. Je maakt altijd iets moois, het is altijd supergezellig en de winkel heeft zoveel mooie, leuke spulletjes, echt een walhalla hihihihi. Neem dan wel een goedgevulde portemonnee mee, zoveel verleiding....

En dit is dan ook het resultaat geworden:Mooi he!!! Wij zijn er ook erg blij hiermee. Je kan het als theedoos gebruiken, maar ook voor je freubeltjes. Wij hebben er twee houtjes tussen uit gehaald en nu kan Petra haar distressmarkers erin kwijt.Ik kan nog heel lang doorgaan over de workshop, omdat het gewoon zo gezellig is, maar dat moeten jullie zelf dan maar een keer ontdekken.

Nog heel veel freubelgroetjes,

Hilde & Petra

4 opmerkingen:

 1. WAUW !! Die ziet er idd. super gaaf uit. Prachtig papier en zo mooi gekleurd .... THNX voor de tip ; misschien moest ik daar maar eens de workshop gaan doen. Maar ik wist niet dat zij ook WS's met Copics doen ?? Monique is toch van de inkt ?? Ik ga gauw eens kijken. Fijne zondag. Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mooi is het geworden he!! Monique is inderdaad van het distressinkt, Angela is van de copics, maar ik weet niet of zij workshops geeft.
   Ik weet wel dat Marjon (http://marjonskaarten.blogspot.nl)en Nicole Verkooijen workshops geven in kleuren met copic markers. Misschien heb je daar wat aan.

   Verwijderen
 2. Wat een prachtig doosje!!!
  Fijne zondag, groetjes Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterende creatie meiden! Staat ook op mijn verlanglijsje zo'n workshop!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen