Hilde's cards

zaterdag 10 maart 2012

Ons draakje Thijs!!!

Goedemorgen allemaal,

Ons buurjongetje Thijs is morgen jarig, dus daar hebben wij een mooie kaart voor gemaakt, zijn lievelingskleur is rood en hij houdt van o.a. draken en dinosaurussen, dus hebben wij een hele toepasselijke kaart gemaakt.
Ik moet eerlijk toegeven, dat ik het heel moeilijk vind om een beetje jongenskaart te maken, want ik ben nogal van de tutsels en frutsels op een kaart, dus ik heb me moeten inhouden.

Ik heb de kaart volgens de sketch gemaakt van The Sketchy Challenge.


De magnoliastempel is van de nieuwe serien en ze heet Lillyrose the dragon, is ie niet leuk.
Het papier is niet van 1 lijn, het is restafval van ons kerstpapier.


Wat jammer dat de foto zo wazig is, maar hopelijk zie je dat Petra de draak echt heel mooi heeft ingekleurd. Ze heeft het dit keer met de copic markers gedaan, omdat ze daar meer keuze in de roodtinten van heeft. Ja, is allemaal over nagedacht.

Ik heb verder niet zoveel gebruikt, het papier en het draakje op zich, maakt de kaart al af. Toch nog een gebakskleedje gebruikt, de bordersnijmal van Memory Box en wat strassteentjes.

Wij zijn weer reuze benieuwd naar jullie reacties, daar kijken we altijd naar uit.

Ik probeer ook zoveel mogelijk bij andere bloggers langs te gaan, helaas heb ik daar niet zoveel tijd voor, we werken allebei fulltime en we willen ook nog tijd over houden om de kaarten te kunnen maken. Hopelijk vinden jullie dat niet al te erg, want ik weet zelf hoe leuk het is om een reactie te krijgen!!

Nog heel veel freubelgroetjes,

Hilde & Petra

6 opmerkingen:

 1. Hallo Hilde en Petra.Ik heb het draakje gister besteld.Ik kan bijna niet wachten tot ik haar binnen heb,zeker nu ik die van jullie gezien heb.Ik weet zeker dat je buurjongentje er heel blij mee zal zijn.Ik vind de kaart geweldig!!!oOok de kleur rood(weer eens wat anders als groen)groetjes de knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hilde & Petra

  Wat is hij super leuk geworden.
  Echt geweldig.
  Thijs zal hem vast heel leuk vinden.
  Heb verder een heel fijn weekend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi meiden,
  och ik ben helemaal weg van dit schattige draakje:0) Petra wat heb je haar prachtig ingekleurd! Lijkt me niet eenvoudig met die roodtinten. Lastig he Hilde om weinig frutsels te gebuiken...ik ken dat haha, maar je hebt er weer iets leuks van gemaakt!
  fijn weekend!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW! What a fun colorful card! Awesome coloring of this cutie dragon. It's great seeing your creations week after week; thanks for joining the Sketchy Girls again.

  Hugz,
  Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je draakje is echt schitterend ingekleurd en is perfect voor Thijs ! Liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awww this is so cute and gorgeous too.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen